Persondata, Cookies

og Handelsbetingelser

PERSONDATA

Persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til en person.


I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb i webshoppen.

Sikkerhed

Vi deler ALDRIG dine oplysninger uden din godkendelse - og vi benytter os kun af anerkendte IT løsninger, til håndtering af dine data. Alt sammen sker i overensstemmelse med GDPR reglerne.

 

Hvad bruges oplsyningerne til?

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du måtte have efterspurgt, som fx abonnement. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tanja@hellosoftware.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

COOKIES

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der eventuelt vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden.


Nedenfor uddyber vi, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Hvad er cookies - og hvorfor bruger i dem?

fairintegration.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde virus.


Cookies fortæller os, om du – eller rettere din computer, telefon eller tablet – har besøgt fairintegration.dk før, hvilke sider og artikler du læser, hvilket styresystem og browser du bruger osv. Det bruger vi til at forbedre vores indhold både redaktionelt og teknisk. Samtidig bruger vi også cookies til at forbedre brugeroplevelsen på sitet.


Vi bruger også cookies fra tredjeparter, eksempelvis Google og Facebook, til at måle trafik, målrette annoncer og vise søge- og læsevaner på vores og andre hjemmesider. Google Analytics giver os information om trafikken på websitet.

 

Kan jeg slette cookies?

Ja, du kan altid slette eller blokere for cookies.


Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du dog risikere, at hjemmesiden ikke længere fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Desuden vil annoncer opleves mindre relevante for dig og optræde hyppigere.
Hvordan du undgår cookies afhænger af, hvilken browser du bruger. Find links herunder til vejledninger for, hvordan du fjerner og blokerer cookies i en række forskellige browsere:


https://minecookies.org/cookiehandtering/

 

HANDELSBETINGELSER

Digitale varer

Betaling og levering
Alle priser er i Danske Kroner og er inklusiv moms.


I vores webshop kan du benytte de betalingskort, der godkendes af Stripe og Paypal.

Fortrydelsesret
Du har ikke fortrydelsesret på digitale varer, da varen ikke kan leveres tilbage. Du modtager varen umiddelbart efter købet - og herefter fanger bordet.

Licensrettigheder
Når du køber en digital varer på www.fairintegration.dk opnår du en personlig ret til produktet. MEN produktet må hverken udlånes, videregives, videresælges eller anvendes på anden måde der strider mod forfatterens og vores ophavsret.

Kontakt:

info@hellosoftware.dk

FAIR Integration drives af

Hello Software IVS

CVR: 39733463

©Hello Software IVS