Kampagneansvarlig (SoMe)

Søg inden:

Er du god til at opsøge og engagere mennesker? Arbejder du selvstændigt og målrettet?  Så er du måske den kampagneansvarlige, vi lige nu står og leder efter.


Arbejdsopgave

I FAIR Integration kæmper vi for, at alle der bor i Danmark inkl. de, der endnu ikke taler dansk, får adgang til den information, de har brug for for at kunne opnå et selvstændigt og godt liv.

Derfor er det også helt enormt vigtigt for os, at vi får udbredt kendskabet til vores app FAIR Integration og gjort opmærksom på al den nytte og gavn, app'en allerede bidrager med.


Vi søger derfor en kampagneansvarlig, der vil stå for vores SoMe kampagne “______________ fortæller”, hvor personer med flygtningestatus, indvandrerbaggrund, frivillige, socialrådgivere o.lign. svarer på en række spørgsmål vedrørende app'ens bidrag. Svarene offentliggør vi løbende på vores tre SoMe-kanaler: Facebook, Instagram og LinkedIn.


Som kampagneansvarlig vil det blive din opgave at opsøge og kontakte relevante respondenter og sørge for, at deres besvarelser offentliggøres rettidigt.


Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

  • er studerende

  • brænder for at hjælpe flygtninge og indvandrere

  • har erfaring med kommunikationsarbejde og/eller partnerskaber

  • har kendskab til Photoshop

  • kan arbejde selvstændigt, inden for rammerne af vores vedtægter og bestemmelser

  • trives med varierende arbejdsopgaver og arbejdstider

  • er klar på at indgå i et arbejdsfællesskab, der primært foregår online og over telefonen (vi sidder spredt ud over hele landet)


FAIR Integration som arbejdsplads

Vi er en forening med store ambitioner skabt og drevet af ildsjæle. Vi har ikke noget fast kontor eller en fast arbejdsplads, men sidder  spredt ud over hele landet. TIl gengæld mødes vi dagligt online på vores Slack chatkanal, hvor vi planlægger vores arbejde indbyrdes, deler spændende artikler og sørger for at holde motivationen højt.


Som arbejdsplads kan vi altså tilbyde:

  • en passioneret og inspirerende arbejdsplads

  • en arbejdsplads, der accepterer, at du sidder i sengen hele dagen (så længe du udfører dit arbejde).

  • en varm og hjælpsom medarbejderstab, der altid er klar på sparring.


Stillingen

Der er tale om en frivillig stilling med start d. 1 august. Arbejdstiden vil være et sted mellem 8 - 15 timer ugentligt og vi forventer, at du minimum er klar på at dedikere 6 mdr. til vores projekt.


Send jobansøgning og CV på info@fairintegration.dk

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os pr. mail: info@fairintegration.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.


Ansøgningsfrist: 15 juli kl. 12. Samtaler afholdes via Zoom umiddelbart i forlængelse af ansøgningsfristen.

FAIR Integration

CVR: 41324732

Bank: 9570

Reg. nr.: 13026831

IBAN: DK5230000013026831

Swift: DABADKKK

Kontakt

Download

Andet