Frivillig SoMe medarbejder

Søg inden:

Bor der en engageret content writer i maven på dig, er du måske den, vi står og leder efter.


Arbejdsopgave

I FAIR Integration kæmper vi for, at alle, der bor i Danmark inkl. dem, der endnu ikke taler dansk, får adgang til den information, de har brug for for at kunne opnå et selvstændigt og godt liv.

Derfor er det også helt enormt vigtigt for os at få udbredt kendskabet til vores app ‘FAIR Integration’ og gjort hele Danmark opmærksom på al den nytte og gavn, app'en bidrager med.

Vi søger derfor en frivillig SoMe-medarbejder med erfaring inden for undersøgende arbejde og kommunikation, der vil være med til at udforme og dele fængende content. Skulle du så oven i hatten være fortrolig med Photoshop og/eller Illustrator, er det bare en bonus.


Som SoMe-medarbejder får du ansvar for at udfærdige materiale på baggrund af data, analyser og tekster stillet til rådighed af os - men du er naturligvis også meget velkommen til at præsentere egne tanker og vinkler.Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

  • er studerende

  • kender til flygtninge og integrationsområdet

  • har erfaring med analyse og kommunikationsarbejde

  • kan arbejde selvstændigt, inden for rammerne af vores vedtægter og bestemmelser

  • trives med varierende arbejdsopgaver og arbejdstider

  • er klar på at indgå i et arbejdsfællesskab, der primært foregår online og over telefonen (vi sidder spredt ud over hele landet)


Vi forventer

Da vi er en nystartet forening med knappe ressourcer, kan vi desværre ikke tilbyde dig et dybdegående og langvarigt oplæringsforløb. Vi forventer derfor, at du allerede har kendskab til flygtninge og integrationsområdet, og at du er villig til selv at undersøge de områder af feltet, du endnu ikke kender så godt til.

FAIR Integration som arbejdsplads

Vi er en forening med store ambitioner skabt og drevet af ildsjæle. Vi har ikke noget fast kontor eller en fast arbejdsplads, men sidder spredt ud over hele landet. Til gengæld “mødes vi” dagligt online på Slack, hvor vi planlægger vores arbejde indbyrdes, deler spændende artikler og sørger for at holde motivationen højt.

Som arbejdsplads kan vi altså tilbyde:

  • en passioneret og inspirerende arbejdsplads

  • en arbejdsplads, der accepterer, at du sidder i sengen hele dagen (så længe du udfører dit arbejde).

  • en varm og hjælpsom medarbejderstab, der altid er klar på sparring.


Stillingen

Der er tale om en frivillig stilling med start hurtigst muligt. Arbejdstiden vil være et sted mellem 5 - 15 timer ugentligt, og vi forventer, at du som minimum er klar på at dedikere 6 mdr. til vores projekt.

Dine kontaktpersoner bliver Tanja (direktør) og Michelle (projektkoordinator).


Ansøgning

Skriv et Facebook-opslag eller blogindlæg, der understreger behovet for vores nye ‘økonomimodul’ (se tekst til opgaven nedenfor). Du må meget gerne inddrage andre tekster evt. omkring flygtninge og kviklån.


Send opslag, jobansøgning og CV til info@fairintegration.dk


Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@fairintegration.dk. 


Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.


Ansøgningsfrist er d. 15. juli kl. 12.00. Samtaler afholdes efterfølgende via Zoom.


Ser frem til at høre fra dig og ikke mindst til at læse dit bud på et opslag!
Tekst til opgaven 

Vores opslag på LinkedIn vedr. vores nye samarbejde med Danske Banks Fond.

FAIR Integration modtager støtte fra Danske Banks Fond 👏

Alt for mange flygtninge på integrationsydelse optager dyre kviklån og oparbejder stor gæld for at kunne få hverdagen til at hænge sammen. Det vil vi nu gøre noget ved.


Takket være økonomisk støtte fra Danske Banks Fond kan vi nu udvikle et ‘økonomimodul’ i FAIR Integration-app’en, så flygtninge har adgang til information om alt fra brugen af netbank, online-betaling af regninger, betalingsservice, kontanthjælpsloft, budgettering og meget, meget mere.

Økonomimodulet opbygges på samme måde som de øvrige informationssider, så brugere, der klikker sig ind under kategorien ‘Økonomi’ i app’en vil få adgang til en række informationssider og videomateriale. Alt sammen udviklet i samarbejde med fageksperter inden for interkulturel kommunikation og formidling.


Vi glæder os fantastisk meget til at gå i gang med arbejdet og lover selvfølgelig at lade jer vide, så snart modulet er klar i app’en 🚀


Download

FAIR Integration

CVR: 41324732

Bank: 9570

Reg. nr.: 13026831

IBAN: DK5230000013026831

Swift: DABADKKK

Kontakt

Andet