Handelsbetingelser

for medlemskab og donationer

Opdateret d.  19 juni 2020

 

Generelle oplysninger

Hello Software.dk

CVR-nr. 39733463

Hammershusvej 60 3th, 8210 Aarhus V

info@hellosoftware.dk

 

Medlemskab

Alle, der tilslutter sig vores formål, kan blive medlem af FAIR Integration. Det er dog kun medlemmer over 18 år, der har opstillings- og stemmeret til FAIR Integrations generalforsamling. Kontingentet for almindelige medlemmer er 75 kr. om året. Kontingentet  er gældende et år fra betalingsdatoen. 

Betaling

Du kan betale dit medlemskab med ViSA, Dankort, Master Card og Paypal. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er således kun Stripe og Paypal. Hverken FAIR Integration eller andre har mulighed for at læse dataene. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved indmelding. Du får en bekræftelse på dit medlemskab, når pengene er modtaget. 

Automatisk betaling

For at gøre det lettere for dig og for at spare ressourcer opretter vi automatisk abonnementsbetaling af dit kontingent. Det betyder at vi én gang om året automatisk trækker kontingentet fra din konto. Du vil modtage en kvittering til den emailadresse du har oplyst os hver gang vi trækker penge fra dit kort. Udløber dit betalingskort betyder det ikke at du bliver meldt ud. I stedet vil vi kontakte dig med henblik på oprettelse af en ny abonnementsaftale på dit nye betalingskort. Ønsker du ikke længere at være medlem skal du sende os en email med besked om dette til medlemskab@fairintegration.dk. I så fald sletter vi dit kortnummer fra vores system

Personlige oplysninger

For at kunne sende informationer og nyheder til dig og dokumentere vores medlemsbase i forbindelse med modtagelsen af offentlig støtte, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene FAIR Integration, der har adgang til oplysningerne. FAIR Integration gemmer dine personoplysninger i 5 år efter din sidste kontingentbetaling (i henhold til bogføringsloven). Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du kan læse hele vores persondatapolitik her. Spørgsmål vedrørende registreringen rettes til FAIR Integration pr mail: medlemskab@fairintegration.dk.

 

Udmelding

Du kan melde dig ud af FAIR Integration ved at sende en mail til medlemskab@fairintegration.dk.

 

Månedlig bidragyder

Som bidragyder kan du støtte FAIR Integration med et vilkårligt beløb hver måned. Beløbet kan kun betales med abonnementsbetaling via betalingskort. Det betyder at vi én gang om måneden automatisk trækker beløbet fra din konto. For at kunne dette oprettes automatisk en abonnementsløsning for dig, via Stripe eller Paypal. Når aftalen er oprettet, kan vi trække penge via dit kortnummer. Vi trækker ikke penge fra dit kort til andet end det månedlige støttebeløb du selv har bestemt. Du vil modtage en kvittering til den emailadresse du har oplyst os når du tilmelder dig som bidragyder. Udløber dit betalingskort vil vi kontakte dig med henblik på oprettelse af en ny abonnementsaftale på dit nye betalingskort. Ønsker du ikke længere at støtte FAIR Integration via abonnementsbetalingen skal du sende os en email med besked om dette til medlemsskab@fairintegration.dk. I så fald sletter vi aftalen. Det er desværre ikke muligt at oprette abonnementsaftaler på alle korttyper.

Skattefradrag

Da vi ikke er i stand til at håndtere CPR numre i overensstemmelse med GDPR på nuværende tidspunkt, har vi ikke mulighed for at indberette det beløb du har doneret til skat. Du får altså ikke skattefradrag. Vi arbejder på at finde en løsning.

Donationer

FAIR Integration modtager donationer via vores hjemmeside www. fairintegration.dk, bankoverførsler og MobilePay. Ønsker du at samle ind til FAIR integration, gøres dette i samarbejde med foreningen. 

1. Varemærke og ophavsret
Navnet FAIR Integration og det tilhørende logo ejes af FAIR Integration og må ikke bruges uden samtykke fra FAIR Integration. Alt indhold på FAIR Integrations hjemmeside, facebookside, Instagramside, LinkedIn o.lign. sider må ikke bruges eller kopieres af andre uden samtykke fra FAIR Integration.

 

2. Refundering af donationer
Alle donationer er endelige, medmindre usædvanlige omstændigheder gælder. Dette kan være svigagtig brug af dit kredit-eller betalingskort eller det tilsvarende. Hvis dit kreditkort er blevet misbrugt, kontakt venligst FAIR Integration på info@fairintegration.dk.

 

3. Sikkerhed ved donationer
Kreditkortoplysninger håndteres af betalingsudbyderne Stripe og Paypal.

 

4. Gældende lov og jurisdiktion
Disse vilkår og betingelser er underlagt Dansk lovgivning. Hvis en tvist opstår ud af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, vil Københavns Byret være det eneste kompetente organ til at behandle sagen.

 

5. Ændring af vilkår og betingelser
FAIR Integration forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår for brug fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Alle ændringer træder i kraft med det samme. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at gennemgå disse vilkår og være opmærksom på eventuelle ændringer.

Skattefradrag

Da vi ikke er i stand til at håndtere CPR numre i overensstemmelse med GDPR på nuværende tidspunkt, har vi ikke mulighed for at indberette det beløb du har doneret til skat. Du får altså ikke skattefradrag. Vi arbejder på at finde en løsning.

Hello Software IVS

CVR: 39733463

©Hello Software IVS