Viden til alle

Vi arbejder ud fra det nøgleprincip, at information omkring lovgivning, retningslinjer og samfundets tilbud bør være let tilgængeligt og let forståeligt for alle borgere i Danmark - også ikke-dansktalende flygtninge og indvandrere.

FAIR integration er en app til flygtninge. Vi tilbyder flygtningerådgivning. Hjælp til integration. Flygtninge-app.

Informationssider

FAIR integration samler al den information, Flygtninge og indvandrere  har brug for, for at falde til i Danmark og gør det tilgængeligt på et let forståeligt sprog. Ingen Google-søgninger. Ingen telefonkø ved det offentlige. Corona, NemID, lægevagt. Vi har samlet det hele og voeroversat det til flere sprog.

AppStore_edited.jpg
GooglePlay_edited.jpg

FAIR Integration støttes af

onelifelogo.png

Skift sprog

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne kommunikere på flere sprog i arbejdet med flygtninge og indvandrere. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt at skifte mellem sprogene i vores app.

Du kan både skifte sprog under indstillinger og på hver enkelt side.

AppStore_edited.jpg
GooglePlay_edited.jpg

Breve

Personer med flygtningestatus modtager op mod 25 breve om måneden på dansk. For ikke at misse en vigtig dato eller at blive sanktioneret, er mange tvunget til at søge hjælp til oversættelse - hver gang der modtages et brev. 

Det lægger et gigantisk pres på frivillige, på offentligt ansatte og på flygtninge.

 

Vi arbejder derfor fokuseret på at skabe en brevfunktion i appen, der gør det muligt for den enkelte at få adgang til letforståelige forklaringer af brevenes indhold.

AppStore_edited.jpg
GooglePlay_edited.jpg

FAIR Integration

CVR: 41324732

Bank: info følger

Reg. nr.: info følger

Kontonummer: info følger

IBAN: info følger

Swift: info følger

Kontakt

Download